ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΝ JODO ΚΑΙ IAIDO ΣΤΟ PHYSIATHLON

Την χαρά να φιλοξενήσει άλλη μια διεθνή διοργάνωση πολεμικών τεχνών είχε το Physiathlon στις εγκαταστάσεις του!

Η ανακοίνωση των διοργανωτών: “Στις εγκαταστάσεις του Physiathlon διεξήχθη το τριήμερο 3-5 Δεκεμβρίου το διεθνές σεμινάριο JODO (ιαπωνική τέχνη του ξύλινου ραβδιού ) και IAIDO (ιαπωνική σπαθασκία) με την συμμετοχή ασκουμένων από Ελλάδα, Ολλανδία, Ουγγαρία και Βουλγαρία Το σεμινάριο διηύθυνε ο Rene van Amersfoort, sensei Jodo 8th Dan kyoshi Iaido 7th Dan kyoshi και τελέσθηκε υπό την αιγίδα της H.K.I.N.F!

Με το πέρας του σεμιναρίου έλαβαν χώρα εξετάσεις επιπέδου 1-3 Dan! Ο Rene van Amersfoort sensei, ο διοργανωτής Atrapos club όπως και όλοι οι συμμετέχοντες εκφράστηκαν με θερμά λόγια για την άψογη φιλοξενία που έτυχαν αλλά δήλωσαν και εντυπωσιασμένοι από τις εγκαταστάσεις του Physiathlon! Eυχαριστούμε θερμά!”.

Privacy Preferences
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.