Scroll Top

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;

Το 2008, δημιουργήθηκε το εργαστήριο φυσικοθεραπείας και εργομετρίας <<Βιοανάκτηση>>, ένα πρότυπο κέντρο το οποίο όλα αυτά τα χρόνια παρέχει υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου, εφαρμόζοντας την σύγχρονη και ολοκληρωμένη αντίληψη της έννοιας <<ανακτώ>>.

Στην πορεία αυτών των δώδεκα χρόνων εμπειρίας, ωρίμασε η σκέψη ώστε να δημιουργηθεί ένας καινούργιος χώρος που θα παρέχει περισσότερες υπηρεσίες και θα συνδυάζει την υγεία, την άθληση και τον πολιτισμό. Για τον λόγο αυτό και σε συνέχεια της <<Βιοανάκτησης>>, δημιουργήσαμε το αθλητικό κέντρο <<Φυσίαθλον>> σε ένα νεόδμητο και σύγχρονο κτίριο, συνολικής επιφάνειας 850 τμ περίπου. Στον πολυχώρο αυτό στεγάζονται τα τμήματα φυσικοθεραπείας και εργομετρίας, τα τμήματα κλασικού χορού, καράτε, yoga, καθώς και pilates, ενώ δημιουργήσαμε και τρία γήπεδα ποδοσφαίρου, διαστάσεων 7Χ7. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα διοργάνωσης πάσης φύσεως σεμιναρίων, τα οποία σχετίζονται με τις πιο πάνω υπηρεσίες, καθώς και η δυνατότητα διοργάνωσης διαφόρων πολιτιστικών,  φιλικών ή οικογενειακών εκδηλώσεων (όπως παιδικά πάρτυ, συναντήσεις φίλων ή συναδέλφων για άθληση από κοινού).

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΑΘΛΟΝ

Όλοι οι χώροι του αθλητικού μας κέντρου (προσβάσιμοι σε άτομα ΑΜΕΑ) είναι άρτια εξοπλισμένοι με τα πλέον σύγχρονα μέσα. Η εξειδικευμένη γνώση σε συνδιασμό με την εμπειρία, το πραγματικό ενδιαφέρον και την ψυχολογική στήριξη του επιστημονικού μας προσωπικού, στοχεύουμε στην ταχύτερη, αλλά και ασφαλέστερη επανένταξη των ασθενών και των αθλητών στις καθημερινές ή στις αθλητικές τους δραστηριότητες.

Στο αθλητικό κέντρο <<Φυσίαθλον>> παρέχουμε συνεχή παρακολούθηση από ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, φυσικοθεραπευτές, εργοφυσιολόγο, δασκάλους χορού, καθώς και καράτε, γυμναστές και προπονητές και οι οποίοι, με τις εξειδικευμένες γνώσεις τους, κατανοούν την όποια αδυναμία σας και σας βοηθούν να ανταπεξέλθετε στους περιορισμούς που σας κρατούν μακριά από τους στόχους σας.

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗ

Λαμβάνοντας υπόψη αυτή την δύσκολη περίοδο που βιώνει η χώρα μας, ότι οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής έχουν περιορίσει τον ελεύθερο χρόνο του καθενός μας, αλλά και μένοντας πιστοί στην φιλοσοφία μας ότι η φυσικοθεραπεία, η σωματική άσκηση και γενικά η υγεία δεν πρέπει να είναι πολυτέλεια, σας περιμένουμε στο αθλητικό κέντρο Φυσίαθλον για να καταρτίσουμε μαζί το πρόγραμμα των φυσικοθεραπειών σας, καθώς και για να μυήσουμε εσάς και τα παιδιά σας στον μαγικό χώρο της σωματικής άσκησης και του κλασικού χορού. Αυτοί είναι οι λόγοι που στο αθλητικό μας κέντρο παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, δημιουργώντας παράλληλα και οικονομικά πακέτα που συνδυάζουν την άθληση των παιδιών καθώς και των γονιών τους.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ:
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
Ασθενείς που αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα υγείας και θέλουν να επανέλθουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες.
ΜΥΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ
Άτομα που θέλουν να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση ή την μυϊκή τους δύναμη.
ΜΕΙΩΣΗ ΒΑΡΟΥΣ
Άτομα που θέλουν να μειώσουν το σωματικό τους βάρος.
ΨYΧΑΓΩΓΙΑ
Άτομα που θέλουν να ψυχαγωγηθούν και να αθληθούν, χρησιμοποιώντας τα γήπεδα ποδοσφαίρου.
ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ
Παιδιά και εφήβους, που στον ελεύθερο χρόνο τους θέλουν να ασχοληθούν με κάτι δημιουργικό, έτσι ώστε να αποκτήσουν γερό και αθλητικό σώμα, να μάθουν να λειτουργούν ομαδικά, να αποκτήσουν πειθαρχία, να ενισχύσουν την αυτοεκτίμηση, την κοινωνικότητα και την αυτοπεποίθησή τους και το κυριότερο, να διαμορφώσουν την προσωπικότητά τους.
Privacy Preferences
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.