Scroll Top

ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Η Φυσικοθεραπεία αποτελεί μια ξεχωριστή μορφή θεραπείας συνεχώς εξελισσόμενη, η οποία ασχολείται με την αποκατάσταση της σωματικής αλλά και της ψυχικής υγείας, χρησιμοποιώντας φυσικά μέσα, εξειδικευμένα μηχανήματα, ειδικές τεχνικές, αποτελώντας αναπόσπαστο μέρος των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Το τμήμα φυσικοθεραπείας του κέντρου μας προβάλλει σαν ένας χώρος με πρωταρχικό μέλημα την λειτουργικότητα και την άνεση. Άρτια εξοπλισμένος με τα πλέον σύγχρονα θεραπευτικά μέσα, που σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη γνώση, την εμπειρία και το ανθρώπινο ενδιαφέρον του επιστημονικού προσωπικού του, παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα θεραπείας, που στόχο έχουν την ταχύτερη αλλά και ασφαλέστερη επανένταξη αθλητών και ασθενών στις καθημερινές ή αθλητικές δραστηριότητες τους.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ
15%
ΓΙΑ ΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ

Η αρχική αξιολόγηση και συνεχής επανεκτίμηση αποτελούν την βάση μιας σωστής θεραπείας. Με στόχο την γρήγορη και αποτελεσματική θεραπεία των ασθενών, χρησιμοποιούμε τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό όπως:

NN
ΣΥΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Διαθερμίες Μικροκυμάτων, Υπέρηχους, Ηλεκτροθεραπεία (Διασταυρούμενα, διαδυναμικά, διαγνωστικά, ειδικά θεραπευτικά, TENS, Biofeedback – EMG), Laser, Θερμά – Ψυχρά επιθέματα, Υπεριώδες-Υπέρυθρο φως, σύστημα κρυοθεραπείας.

NN
ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Στο Τμήμα επίσης εφαρμόζονται ειδικές τεχνικές και μέθοδοι ( ΜcKenzie, Mobilization, Stretching Νευρικού Ιστού, Pilates, θεραπευτική μάλαξη, μάλαξη λεμφικού ιστού, τεχνικές χαλάρωσης, P.N.F., Νευροδυναμική διευκόλυνση).

NN
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ

Η συνεργασία με εξειδικευμένους γιατρούς σε συνάρτηση με το υψηλό επίπεδο κατάρτισης του προσωπικού μας, την ευγένεια αλλά και την εξατομικευμένη φροντίδα και κατανόηση προς κάθε ασθενή, αποτελούν εγγύηση για την επίτευξη των στόχων της θεραπείας.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ:
NN
ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ
Οι ανάγκες της καθημερινότητας αλλά και γενικότεροι παράγοντες μυοσκελετικών τραυματισμών έχουν σαν συνέπεια την εμφανίση προβλημάτων στους μυς, τα οστά και τις αρθρώσεις ενώ ο πόνος και η δυσφορία παρεμβαίνουν στις καθημερινές μας δραστηριότητες.
NN
ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ
Με τον όρο «αθλητικές κακώσεις» αναφερόμαστε σε τραυματισμούς μυών, οστών και αρθρώσεων κατά την διάρκεια μιας αθλητικής δραστηριότητας.
NN
ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Η αναπνευστική φυσικοθεραπεία εφαρμόζεται σε ασθενείς με οξεία και χρόνια νοσήματα του αναπνευστικού συστήματος, αλλά και σε χειρουργημένους ασθενείς, στοχεύοντας στην βελτίωση της αναπνευστικής τους λειτουργίας και την αποκατάσταση των προβλημάτων των αναπνευστικών παθήσεων.
NN
ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ
Από τα πιο συχνά προβλήματα της εποχής είναι ο πόνος στη μέση (οσφυαλγία), ο πόνος στον αυχένα και σε αλλά σημεία του σώματος ως αντανάκλαση της παθολογίας στην σπονδυλική στήλη, ενώ τα μουδιάσματα είναι ένα φαινόμενο που στο σύγχρονο κόσμο απασχολεί όλο και περισσότερους ασθενείς.
NN
ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ
Οι νευρολογικές παθήσεις αναφέρονται σε προβλήματα τα οποία μπορεί να είναι αυτοάνοσα, είτε μπορεί να προέλθουν από ασθένεια ή τραυματισμό του νευρικού συστήματος και προκαλούν ανάλογα αισθητικοκινητικές δυσλειτουργίες, παθολογικά πρότυπα κίνησης, περιορισμό της αυτονομίας του ασθενή.
NN
ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ
Πάνω από 2.000.000 Έλληνες προσβάλλονται από κάποιο ρευματικό νόσημα με την Αρθρίτιδα να περιλαμβάνει περισσότερες από 100 διαφορετικές ρευματικές ασθένειες και καταστάσεις. Τα κοινά συμπτώματα περιλαμβάνουν πόνο, καυσαλγία, δυσκαμψία πρήξιμο μέσα ή γύρω από τις αρθρώσεις.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


    Εισάγετε τα στοιχεία σας:

    Ρωτήστε μας:

    Έχω διαβάσει και έχω αποδεχτεί τους "'Ορους Χρήσης".

    Privacy Preferences
    Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.